Зимният сезон е предизвикателство за всеки, който желае да изглежда добре и същевременно да се чувства комфортно. Maxx.bg е предвидил това и предлага решение на проблема със своята колекция. Издържани в неангажиращия тъмносив ц...

Още

Зимният сезон е предизвикателство за всеки, който желае да изглежда добре и същевременно да се чувства комфортно. Maxx.bg е предвидил това и предлага решение на проблема със своята колекция. Издържани в неангажиращия тъмносив цвят, или в класическо черно, с различни кройки, съобразени със спортно-елегантния стил, мъжките палта са доброто решение за всеки представител на силния пол. Ние предлагаме палта в няколко различни модни варианта. За почитателите на по-изчистената кройка черните мъжки палта са идеалният избор. За предпочитащите двуредното закопчаване Maxx.bg също се е погрижил. Освен спортно-елегантния стил на изработка, палтата, предлагани от Maxx.bg гарантират и добра защита в студените и влажни зимни дни с материята, изработена в специални пропорции на вълна и вискоза и добрата си подплата. Мъжки палта могат да бъдат избрани и според детайлите: външни джобове с капаци, или вертикални джобове, които предлагат допълнителна защита на ръцете, според различните прибавки към модела – допълнителни ципове и помощни джобове. Мъжки палта са доброто решение за всеки младеж или по-възрастен мъж и с възможностите да се комбинирани с различни дрехи и обувки. Предлаганите от нас шалове могат да бъдат особено в ефектна комбинация с спортно-елегантните палта. Към това можете да прибавите шапки, ризи и пуловери, ръкавици, а даже и чанти. Мъжки палта със своята цветова съобразеност могат да се комбинират с панталони или с дънки, а дори и да са връхната мъжка дреха на спортни екипи, без това да нарушава цялостната визия, а напротив – да подсилва акцента към строгата индивидуалност и собствения стил.

 • Мъжко спортно-елегантно палто Number черно SALE
  Наличен
  налични
  • L, XL

  Мъжко черно спортно-елегантно палто Number. Закопчаване с метален цип и копчета, сваляема качулка. Експортен продукт, материя 25% вълна, 75% полиестер.

  45,00 лв 55,00 лв
 • Тъмносиво спортно елегантно палто EMT 01 SALE
  Наличен
  налични
  • M, L

  Висококачествено мъжко палто. Материята е 35% вълна, 65% вискоза. Тъмносив цвят.

  45,00 лв 55,00 лв
 • Тъмносиво спортно елегантно палто EMT 04 SALE
  Наличен
  налични
  • M

  Спортно-елегантно мъжко палто. Тъмносив цвят, материята е 35% вълна, 65% вискоза.

  45,00 лв 55,00 лв