Мъжки панталони са влизали в употреба още от най-древни времена като защитно облекло било то от атмосферни условия или от различни видове насекоми, а и поради много други фактори. В съвременния живот начинът на обличане може да...

Още

Мъжки панталони са влизали в употреба още от най-древни времена като защитно облекло било то от атмосферни условия или от различни видове насекоми, а и поради много други фактори. В съвременния живот начинът на обличане може да се тълкува за израз на личен вкус и стил. Те с дрехите изградили голямо търсене и доверие в очите на съвремения мъж. Производството на различни по видове мъжки панталони - къси, дълги, официално делови, спортно елегантни панталони, панталони със странични джобове, с цип, с копчета на форма на закопчаване, с щампа или бродерия, само доказват колко голямо е отношението на съвременния мъж или младеж към мъжки панталони и колко много е навлязъл той в битието му. Светът се развива бързо и енергично и просто не можем да си представим ситуация без официално събитие, било то сватба, годеж, кръщене, банкет, купон в дискотека, посрещане на Нова година или Коледа в обкръжение на повече хора и където човек да не се опита и да не иска да се приведе в нормите изградени в края на 19 и началото на 20 век, от бохеми и светски личности, облечени в официално – делови стил, или с други думи казано с мъжки панталони, ризи или сако. В сегашно време събитията и мирогледът на човека са доста по разчупени и не дотам придирчиви и затова стилът при тях вече е по-разчупен и по–раздвижен, и се наблюдават и повече спортно елегантни мъжки панталони, и в съчетание с елегантни ризи и стилно съчетани обувки биха Ви отворили всички врати, пред всички. Те са по-желани от всякога, не само заради многото модели, цветове и кройки в които се предлагат, но благодарение и на иновационните материи (японски габардин, памук, сатен, ликра, полиестер, акрил и т. н.) от които се произвеждат. Това е така, защото колкото светът става по претенциозен и динамичен, толкова и днешните мъже имат все повече желания и изисквания към панталоните като обект на техният смислен живот. Различните модели мъжки панталони могат да се съчетаят с доста артикули и аксесоари, и те ще завършат изтънчената визия. Панталонът би се отличил страхотно на фона на колан от естествена кожа, ефектен часовници, сако, кожено яке, подходящи обувки, според дрескода, който панталонът е изградил.

 • Мъжки дънков панталон Capa jeans сиво-зелен SALE
  Наличен
  налични
  • 28

  Мъжки дънкови панталони Capa Jeans със спортно – елегантна визия и плътни ластици при долната част на крачолите. Цвета е светло петролено сиво-зелен.

  25,00 лв 63,00 лв