Спортни екипи, които предлага онлайн магазин Maxx.bg, са облеклото, без което не са пълноценни нито делникът, нито почивните дни. За спортуване или за разходка сред природата, за екскурзии или просто, за да се чувстваме по-своб...

Още

Спортни екипи, които предлага онлайн магазин Maxx.bg, са облеклото, без което не са пълноценни нито делникът, нито почивните дни. За спортуване или за разходка сред природата, за екскурзии или просто, за да се чувстваме по-свободни и неангажирани да се съобразяваме с официалностите – спортни екипи са най-подходящото облекло. Те придават свежест, различност, носят усещане за лекота и комфорт навсякъде: у дома или навън. В зависимост от предпочитанията, можете да си подберете подходящия спортен екип – със или без качулка, с по-изчистена кройка или с по-богата орнаментация и апликиране. Спортни екипи, които онлайн магазин Maxx.bg е подбрал за своите клиенти, и се съчетават с неподозирано много дрехи. Тениската е дрехата, която може да разнообрази външния вид. Суичърите също ще бъдат придатък към спортното облекло на младеж или възрастен мъж, без значение дали ще подберем суичъри с качулки или без. Спортни екипи се съчетават и с елеци и блузи, а когато искаме да разнообразим външния си вид – горнището на спортен екип може да бъде подходящата съставка на облеклото ни с дънки и маратонки, с блузи и дори с потници, взависимост от сезона. Предимството на спортни екипи е, че са предназначени за по-непретенциозния стил на обличане. Можете да съчетаете съобразно сезона: със зимни якета или с кожени якета, със спортни обувки, маратонки или дори със по-спортни модели зимни обувки. Долнището на спортните екипи може да бъде добро решение за обличане, в съчетание с тениски, пуловери и блузи, с гуменки и маратонки, с якета, суичъри и елеци. Спортни екипи придават оригиналност и различност, без да се изискват специални умения за подбор на съставките на облеклото. Предимство на спортни екипи е, че могат да се съчетават и с различни мъжки аксесоари, без това да изглежда кичозно или недомислено като стил на обличане. Чантите, гривните и герданите, портфейли и часовници са елементи на облеклото и цялостната визия, които са не само необходимост, но и възможност да се демонстрира известно въображение и стил. Цветовите съчетания на спортни екипи също могат да се комбинират с останалата част на цялостното облекло и да формират семпла и същевременно оригинална визия. Спортни екипи, предлагани от онлайн магазин Maxx.bg, са леката и удобна връхна мъжка дреха, която способства за доброто настроение и самочувствие за ежедневието. Това ги превръща в задължително допълнение към гардероба на всеки мъж на всяка възраст.

 • Мъжки спортен екип Skull head тъмночервен SALE
  Наличен
  налични
  • XS, S

   Тъмночервен спортен екип. Материя от памук и полиестер. Щампа на череп, ластични маншети.

  39,00 лв 79,00 лв
 • Мъжки спортен екип Touchy тъмносив SALE
  Наличен
  налични
  • XS, S

  Спортен екип в тъмносив цвят. Материя от памук и полиестер. Щампа на череп, ластични маншети.

  39,00 лв 79,00 лв
 • Мъжки спортен екип Duffer DSG сив SALE
  Наличен продукт
  налични
  • S, M

  Мъжки спортен екип Duffer DSG  сив цвят. Изработен от памук и полестер, експортен продукт.

  39,00 лв 79,00 лв
 • Екстравагантен комплект NEW DREAM черен SALE
  Наличен
  налични
  • S

  Екстравагантен мъжки комплект в черен цвят. Експортен продукт с кожени ръкави и качулка.

  39,00 лв 95,00 лв
 • Екстравагантен комплект ADREXX черен SALE
  Наличен продукт
  налични
  • S

  Мъжки екстравагантен комплект ADREXX , състоящ се от две части. Изработен от 50% памук, 50% полиестер. Експортен продукт в черен цвят.

  39,00 лв 95,00 лв
 • Мъжки спортен екип 1969 - черен SALE
  Наличен продукт
  налични
  • S

  Мъжки спортен екип с качулка. Експортен продукт в черен цвят, материя 95% памук, 5% еластан. Отпред с бродерия 1969.

  39,00 лв 79,00 лв