Мъжки тениски с яка макар водещи своето начало от спортове като тениса и голфа, отдавна е намерила своето място сред основните категории мъжки дрехи. Яката на тениските при повечето модели се закопчава с 2 или 3 копчета, често ...

Още

Мъжки тениски с яка макар водещи своето начало от спортове като тениса и голфа, отдавна е намерила своето място сред основните категории мъжки дрехи. Яката на тениските при повечето модели се закопчава с 2 или 3 копчета, често има малък преден джоб, а материята е ситно плетен памук. Тук ще намерите голямо разнообразие на модели мъжки тениски с яка и ще се изненадате приятно от меките и дишащи материи характерни за тях, както и от удобните вталени и свободни кройки. Свежите и наситени цветове, щампите, бродериите и пришитите елементи допринасят за уникалността на всяка тениска, така както самата тя ще допринесе за вашата стилна визия. Предлагаме и изчистени модели тениски, чийто единствен допълнителен елемент е избордираното или щампирано лого от лявата страна на гърдите. Дали ще предпочетете изчистен модел тениска или някой от моделите с повече елементи е въпрос на лично предпочитание, ние в Maxx.bg сме се погрижили и в двата случая да ви предложим стилни и елегантни решения на конкуренти цени. Тениските с яка идеално се комбинират със спортно-елегантни обувки, мокасини, дънки и с почти всички видове дрехи. За почитателите на по-строгата и класическа линия, тениска с яка придава възможност и за подчертаване на индивидуалния стил. При нас ще намерите голямо разнообразие на модели, като не е за пропускане и моментът на атрактивните цени. Мъжки тениски ви дават възможност за изграждане на уникална собствена визия и за подчертаване на строго индивидуален стил, защото предполагат много възможности за съчетаване с различни видове облекла и мъжки обувки. Към това могат да се прибавят и различни аксесоари. Тениските с яка могат да ви придадат визия на голфъри или на тенисисти и тяхната небрежната елегантност, която можете да придобиете, съчетавайки с различни допълнения към облекло, ще ви направят забележими и неустоими във всички ситуации на всекидневието. Меките и дишащи материи, от които са направени мъжки тениски с яка, качественият памук и прецизната ситна плетка на изработката ще допринесат не само за телесното удобство, но и за душевния комфорт. Разнообразието от модели и кройки, съчетано с привлекателните цени, може да обогати гардероба на всеки един юноша, младеж или мъж на по-солидна възраст така, че във всекидневието си да изглеждат винаги стилни.

 • Тениска с яка Vespa Разпродажба!
  Наличен продукт
  налични
  • L

  Тениска в бял цвят. Две копчета. Бродирано лого Vespa отпред в светлосин цвят.

  9,00 лв 25,00 лв
 • Мъжка тениска Gianni Lupo светлосива с копчета Разпродажба!
  Наличен
  налични
  • S, M

  Мъжка тениска в светлосив цвят, с щампа с орнаменти. Gianni Lupo, е 100% памучна материя. Експортен продукт, с брандирани копчета и права кройка.

  9,00 лв 25,00 лв
 • Мъжка тениска Conbipel тъмносиня Разпродажба!
  Наличен
  налични
  • L

  Тъмносиня мъжка тениска със сива яка Conbipel. С брандирана копчета, и права кройка. Експортен продукт, с 100% памучна материя.

  9,00 лв 25,00 лв
 • Мъжка тениска Conbipel светлосиня Разпродажба!
  Наличен продукт
  налични
  • S

  Светлосиня мъжка тениска Conbipel. С яка, и брандирани копчета. Експортен продукт, със свободна кройка. 100% памучна материя.

  9,00 лв 25,00 лв