Кожени якета са едни от най-популярните дрехи в модата и градската култура. От десетилетия насам световното кино го е наложило предимно като символ, който се свързва предимно с имиджа на „лошите момчета”. Освен това обаче кожен...

Още

Кожени якета са едни от най-популярните дрехи в модата и градската култура. От десетилетия насам световното кино го е наложило предимно като символ, който се свързва предимно с имиджа на „лошите момчета”. Освен това обаче кожено яке носи за всеки усещането за лукс и превръща дори и не толкова уверените в себе си младежи в дръзки, привлекателни и сексапилни обитатели на модерния град. Кожени якета намират широкото си приложение във всекидневното обличане през три от четирите годишни сезона (с изключение на летния), заради което изборът и покупката му става буквално целогодишно. С кожено яке всеки мъж или младеж може да придобие съвършено различен вид. Ако е черно и с класическа кройка, кожено яке става почти универсално, защото е в моден синхрон с по-голямата част от мъжки дрехи, а това същевременно го прави и много много практично. Кожено яке се съчетава с най различни дрехи – ризи, блузи с поло или полуполо яка, тениски и блузи с остро деколте. Към него може сполучливо да се прибави и подходящ шал. Друго предимство на кожени якета е, че те могат да бъдат съчетани с най-разнообразни палналони и дънки,  или официален панталон. Същото се отнася и за аксесоарите – часовници, гривни, колани, които при направен добър подбор, могат да откроят стила на мъжа или младежа. На практика едно кожено яке се носи с най-различни обувки – кецове и маратонки, спортни обувки и ботуши, дори и с по-официални обувки. Освен класическото черно яке, съществува и богата цветова гама, както и най-различни модели – с по-нестандартна кройка и с по-нетрадиционни дизайнерски решения. Без значение от модела и цвета, кожени якета са наистина начин за подчертаване на индивидуалността, а също дават възможност и за акцент върху онова, чрез което искаме да бъдем различни. Разбира се, всичко зависи от кройката и стила на якето, както и от останалите дрехи и аксесоари, но дори и да не се търси преднамерена връзка с имиджа на „лошите момчета”, кожени якета дават предимството за всеки млад или по-възрастен и по-солиден мъж да изглеждат както по-спортно, така и екстравагантно-елегантни.

 • Мъжко кожено яке Anderwood 58 тъмносиньо Разпродажба!
  Наличен продукт
  налични
  • S

  Мъжко кожено яке Anderwood 58 тъмносин цвят еко кожа подплата полиестер двойно закопчаване с цип и копчета джобове тип плик пагони копче на ръкавите експортен продукт.

  45,00 лв 100,00 лв
 • Мъжко кожено яке ZX Star I черно Разпродажба!
  Наличен продукт
  налични
  • M, L

  Мъжко кожено яке ZX-Star черена еко кожа и полиестер закопчаване с метален цип джобове копчета на яката ципове по ръкавите експортен продукт. 

  45,00 лв 100,00 лв
 • Мъжко кожено яке Kenzarro червено Разпродажба!
  Наличен продукт
  налични
  • S

  Мъжко кожено яке Kenzarro от еко-кожа. Основен червен цвят. Странични джобове. Закопчаване с диагонален метален цип. Шевове по цялото яке с ципове по ръкавите.

  45,00 лв 100,00 лв
 • Мъжко зимно кожено яке Cheng Casual черно Разпродажба!
  Наличен
  налични
  • M, L, XL

  Черно мъжко зимно кожено яке Cheng Casual от еко-кожа. Закопчаване с метален цип и два странични джоба.

  45,00 лв 120,00 лв
 • Мъжко кожено яке Yes Design тъмносиньо Разпродажба!
  Наличен
  налични
  • M, L

  Мъжко кожено яке Yes Design от еко-кожа с тъмносин цвят. Закопчаване с метален цип и декоративни копчета по яката. Текстилни ръкави с копчета.

  45,00 лв 100,00 лв
 • Мъжко зимно кожено яке Senren тъмнозелено Разпродажба!
  Наличен продукт
  налични
  • S

  Мъжко зимно кожено яке Senren е в тънмозелен цвят. Еко-кожа. Закопчаване с цип и два странични джоба.

  45,00 лв 120,00 лв
 • Мъжко кожено яке X Jeans бордо Разпродажба!
  Наличен
  налични
  • S

  Мъжко кожено яке X Jeans от еко-кожа. Цвят бордо. Закопчаване с цип и четири предни джоба с цип. Кожени платки по раменете и ръкавите.

  45,00 лв 100,00 лв
 • Мъжко кожено яке YT3 сиво Разпродажба!
  Наличен
  налични
  • M, L

  Сиво мъжко кожено яке YT3 е със сваляема качулка. Изработено от еко-кожа. Закопчаване с ципст и два странични джоба.

  45,00 лв 100,00 лв