Категории


  • Доставка
  • Плащане
  • Рекламации и замени

Доставка


Ние предлагаме безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Стойността на доставката за покупки до 50 лева според тарифния план на куриери Еконт е:

До адрес на клиента 7,80 лв. - 20% = 6,30 лв.
До поискване в офис 4,60 лв. - 20% = 3,70 лв.

Доставката при покупка над 50 лв. е безплатна, а за поръчки до 50 лв. ползвате -20% отстъпка от официалната тарифа на Еконт.
MAXX подарява своите 20% отстъпка от доставката за поръчки до 50 лв.

Вашата поръчка ще бъде изпратена с куриер на Еконт в срок до 24 часа (с изключение на неделя и националните празници). След нейното изпращане, ще бъдете информиран с имейл.
Доставката ще бъде извършена в рамките на 24 часа, след изпращането. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е до 2 работни дни.

Обикновенно не се обаждаме за потвърждаване на поръчката.
Ще се свържем с вас, единствено ако възникне проблем, възпрепятстващ нормалния процес на изпълнение на вашата поръчка.

Плащане


Ние използваме най-лесният и удобен начин на разплащане - наложен платеж. Вие ще трябва да платите покупката след получаването и от куриера. Нашите партньори от Еконт ще Ви информират със SMS за общата стойност на пратката преди да я доставят.

Рекламации и замени


Пратката която ще получите от нас е с право на отвяране. Вие ще имате възможност да я отворите, да разгледате и облечете дрехата преди да я платите. Преди да отворите пратката ще се наложи да платите стойността на транспортните разходи. Ако решите, че не харесвате продукта или начина, по който ви стои, просто откажете пратката на куриера. За съжаление ние ще поемем транспортните разходи само в едната посока, в другата посока ще се ангажирате Вие.
Решили сте да платите и задържите пратката, но в последствие сте размислили и искате да върнете продукта - не се притеснявайте. Вие имате възможност да върнете продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашето единственно условие е да сте запазили търговският вид на продукта т.е. не сте го повредили, не сте изрязали вътрешните и сте запазили външните етикети. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете със нас за да ни уведомите, че жалаете да върнете/смените продукта.

За съжаление ще се наложи Вие да поемете транспортните разходи в едната посока - от Вашият офис до нашият офис на Еконт (обикновенно цената е 5,50 лева), а Ние ще се ангажираме да Ви изпратим новите продукти за наша сметка.