за maxx.bg

MAXX e един от най-бързо развиващите се български онлайн магазини, специализиран в предлаганите на ограничени бройки от селектирани модели мъжки и дамски дрехи и аксесоари. Благодарение на дългогодишните ни контакти с ключови вносители и реномирани производители, имаме възможност да ви предоставим продукти с високо качество, в ограничени серии и на отлични цени.
 
Онлайн магазинът ни поддържа висока динамика в зарежданията на нови продукти, позволяваща ни да изненадваме нашите клиенти с нови предложения почти всяка седмица. Същевременно в секцията с разпродажби ще откриете много намалени дрехи и аксесоари от предишни колекции, като процента на отстъпка при някои от тях достига до 60%. 
 
Нашата цел е назависимо от повода и вашите изисквания да ви помогнем да намерите тази специална дреха или аксесоар, с която ще изглеждате отлично и ще се чувствате добре. Ето защо постоянно разширяваме категориите с продукти, които предлагаме, винаги търсейки нови и интересни модели и начини да изненадаме нашите клиенти. 
 
Станете фен на нашата Facebook страница и се присъединете към повече от 90 000 българи, които избраха MAXX за своя любима дестинация за онлайн шопинг. Участавайте активно в дискусиите и коментарите, тъй като вашето мнение е важно за нас. А ние ще ви изненадваме от време на време с интересни намаления, промоции и игри специално за феновете на страницата ни.
 
Надяваме се да прекарате много приятни мигове на нашия сайт и да бъдете нашия следващ клиент.
 
Приятно пазаруване от екипа на МAXX